Postweg 108 Barger-Compascuum

€ 450000 k.k.

Beschrijving

Met vrij uitzicht over groen en toch pal in de kern van het dorp gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage op 865 m2 eigen grond. Dit woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1956 maar in de loop van de jaren verbouwd en vergroot. In 1995, 2007en 2009 zijn er ingrijpende verbouwingen en verbeteringen uitgevoerd. De meest recente aanpassingen (o.a. nieuw dak en nieuwe kozijnen) zijn na 2015 gedaan. Een heerlijk ruim huis met nog mogelijkheden tot uitbreiding. De overkapping (circa 5.1 m x 3.70 m) aangebouwd aan de achterzijde is namelijk geschikt (fundering en dakisolatie aanwezig) om extra slaapkamer van te maken, zo creëer je een levensloopbestendig woonhuis. Er is optimaal geïsoleerd, de muren zijn voorzien van extra isolatie en rondom 50 cm dik! en er is dakisolatie. Daarnaast zijn er kunststof kozijnen met HR++ en triple glas. Voor de liefhebber is er nog een ruime garage/berging die ruimte biedt voor hobby of die kan dienen als mancave. In de tuin nog een overkapping en een vrijstaande sauna! De prachtige natuur van Zuid-Oost Drenthe is altijd dichtbij, het fraaie Bargerveen en het, door Daniël Lohues bezongen, Ooster(se)bos liggen op steenworp afstand. Er zijn volop wandel en fietsmogelijkheden. Als je van varen houdt dan kan dat prachtig op de Veenvaart. De geschiedenis van het gebied is overigens te beleven in het Veenpark (op loopafstand van de woning).

Indeling:
kelder: provisieruimte.
begane grond: halletje met trapopgang, woonkamer met zithoek (aansluiting voor pelletkachel), werk-/studeerhoek, riante woonkeuken met zowel zicht naar de straat als naar de achtertuin, keukenblok in rechte opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, schuifpui met 2 schuifdeuren, zonder tussenstijl waardoor brede doorloop naar de overkapping, achterhal met toilet en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een jacuzzi ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.
1e verdieping: overloop, c.v.-/wasmachineruimte, 3 slaapkamers waarvan de grootste circa 4,5 x 6,5 meter met dakkapel en kastenwand.
Vliering.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak en wij nemen ruim de tijd om u de woning te laten zien en kunnen u informeren over de fraaie woonomgeving.

Kenmerken

Impressie

Interesse?