Over ons.

Ik ben Tienus Evenhuis en samen met mijn vrouw Arina zijn wij Makelaardij Emmen.

De kracht van ons kantoor:

  • Aandacht en tijd voor jou – Omdat wij een klein kantoor zijn hebben we alle aandacht en tijd voor jou.
  • Persoonlijk contact – Wij houden van persoonlijk contact, we betrekken je er altijd bij voordat we een beslissing maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Nuchter –  Geen gladde praatjes, een chique pak aan of een luxe kantoor. Nee, wij staan met beide benen op de grond.
  • Een sparringspartner – Wij zijn iemand die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor je neemt en goed bereikbaar is. Ook in de avonden en in de weekenden zijn we bereikbaar.

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets, dat begrijpen we heel goed. Wij staan je dan ook graag bij in deze spannende periode. Heb je na een aantal jaren toch nog een vraag, ook dan staan we nog steeds voor je klaar.

Tienus en Arina Evenhuis

Tienus Evenhuis

Arina Evenhuis

Makelaar & Taxateur 

Ik ben Tienus Evenhuis en ik woon in het mooie Drentse Meppen (bij Zweeloo) samen met Arina en onze twee zoons. Een aantal jaren heb als makelaar in loondienst gewerkt. In 2000 zijn wij gestart met ons eigen makelaarskantoor: Makelaardij Emmen. We werken deels vanuit ons huis in Meppen en deels vanuit ons kantoor aan de Weerdingerstraat 249 te Emmen.

Ik ben makelaar Onroerend Goed in de particuliere woningmarkt. Lid van het VastgoedCert (register voor makelaar o.g.), lid NRVT (register voor taxateur o.g.), deelnemer NWWI, lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars NVM en bestuurslid van de Afdeling Drenthe van de NVM.

Ben je op zoek naar een aankoop-/verkoopmakelaar? Of ben je een taxatierapport nodig? Neem gerust contact op via ons kantoor of op mijn mobiele nummer, dan vertel ik graag wat ik voor je kan betekenen!

Secretaresse/Interieurstyliste

Ik ben Arina Evenhuis en ik woon in het mooie Drentse Meppen (bij Zweeloo) samen met Tienus en onze twee zoons. Binnen ons makelaarskantoor ben ik werkzaam als secretaresse en verricht allerlei hand- en spandiensten, veelal op administratief gebied.

Ook ben ik gediplomeerd interieurstylist en verzorg ik de vastgoedstyling voor als we een nieuwe woning in de verkoop krijgen. Vooraf heb ik een afspraak bij de klant om tips en advies te geven om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren en ook ben ik aanwezig bij de afspraak met de fotograaf. 

Ben jij op zoek naar interieuradvies voor je woning? Of ben je op zoek naar een Vastgoedstyliste? Neem gerust contact op via ons kantoor en dan help ik je graag verder!