Wie zitten erachter Makelaardij Emmen?

Ik ben Tienus Evenhuis en samen met mijn vrouw Arina zijn wij Makelaardij Emmen.

Wij zijn een klein kantoor en daar zit onze kracht in. Wij staan namelijk voor:

  • Aandacht en tijd voor jou – Omdat wij een klein kantoor zijn hebben we alle aandacht en tijd voor jou.
  • Persoonlijk contact – Wij houden van persoonlijk contact, we betrekken je er altijd bij voordat we een beslissing maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Nuchter –  Geen gladde praatjes, een chique pak aan of een luxe kantoor. Nee, wij staan met beide benen op de grond.
  • Een sparringspartner – Wij zijn iemand die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor je neemt en goed bereikbaar is. Ook in de avonden en in de weekenden zijn we bereikbaar.

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets, dat begrijpen we heel goed. Wij staan je dan ook graag bij in deze spannende periode. Heb je na een aantal jaren toch nog een vraag, ook dan staan we nog steeds voor je klaar.

Makelaar & Taxateur

Ik ben Tienus Evenhuis, 56 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn vrouw en twee zoons. Na mijn beëdiging in 1995 heb ik een aantal jaren als makelaar in loondienst gewerkt. In 2000 zijn wij gestart met ons eigen makelaarskantoor: Makelaardij Emmen. Deels  vanuit huis in Meppen en deels vanuit ons kantoor aan de Weerdingerstraat 249 te Emmen.

Ik ben makelaar Onroerend Goed in de particuliere woningmarkt. Lid van het VastgoedCert (register voor makelaar o.g.), lid NRVT (register voor taxateur o.g.), deelnemer NWWI, lid van de NVM en bestuurslid Afdeling Drenthe van de NVM.

Voor mijn ontspanning speel ik toneel bij de plaatselijke toneelvereniging Toneka in Meppen. Verder speel ik graag tennis en fiets ik graag samen met mijn twee zonen op de racefiets door Nederland maar ook in het buitenland. Je kunt ons herkennen aan ons eigen tenue van ‘Makelaardij Emmen’. Ook biljart ik in de ‘wintermaanden’ bij de biljartclub in Meppen. 

Interieurstylist en administratie

Ik ben Arina Evenhuis, 55 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn man en twee zoons. Binnen ons makelaarskantoor ben ik werkzaam als medewerkster Binnendienst en verricht allerlei hand- en spandiensten, veelal op administratief gebied. Ook ben ik gediplomeerd interieurstylist en verzorg ik de vastgoedstyling voor als we een nieuwe woning in de verkoop krijgen. Vooraf heb ik een afspraak bij de klant om tips en advies te geven om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren en ook ben ik aanwezig bij de afspraak met de fotograaf.

Verder hou ik van sport, om te kijken èn zelf te doen. Ik hou van voetbal en Tienus en ik zijn dan ook vaak te vinden bij FC Emmen. Zelf zit ik op tennis en  wandel en fiets graag en ben ik graag creatief bezig.

Ben jij op zoek naar interieuradvies voor je woning? Of ben je op zoek naar een Vastgoedstyliste? Neem gerust contact op via ons kantoor of op mijn mobiele nummer.