fbpx

Over ons

Wie is Makelaardij Emmen?

Ik ben Tienus Evenhuis en samen met mijn vrouw Arina zijn wij Makelaardij Emmen.
Wij zijn een klein kantoor en daar zit onze kracht in. Wij staan namelijk voor:

  • Aandacht en tijd voor jou – Omdat wij een klein kantoor zijn hebben we alle aandacht en tijd voor jou.
  • Persoonlijk contact – Wij houden van persoonlijk contact, we betrekken je er altijd bij voordat we een beslissing maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Nuchter –  Geen gladde praatjes, een chique pak aan of een luxe kantoor. Nee, wij staan met beide benen op de grond.
  • Een sparringspartner – Wij zijn iemand die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor je neemt en goed bereikbaar is. Ook in de avonden en in de weekenden zijn we bereikbaar.

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets, dat begrijpen we heel goed. Wij staan je dan ook graag bij in deze spannende periode. Heb je na een aantal jaren toch nog een vraag, dan staan we nog steeds voor je klaar.

Neem contact met ons op

Tienus Evenhuis NVM Makelaar & Taxateur
Arina Evenhuis Binnendienst & Interieur Stylist

Meer over mij

Ik ben Tienus Evenhuis, 55 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn vrouw en twee zoons. Sinds 2010 werk ik vanuit huis, door de opkomst van het internet was een kantoor in Emmen niet meer nodig.

Ik ben al 30 jaar werkzaam in de makelaardij, begonnen als stagiaire bij een makelaar in Dalfsen en daarna heb ik er een aantal jaren gewerkt. Na een paar jaar kriebelde het dat ik voor mezelf wou beginnen. Makelaardij Emmen bestaat nu zo’n 20 jaar en zolang ben ik ook al NVM makelaar & Taxateur. 

Verder hou ik van sport. Om te kijken en om zelf te doen. Ik zit op tennis en biljarten en ik fiets graag samen met mijn zoons, mountainbiken én wielrennen. Maar dan wel op één fiets tegelijk..

Neem contact met mij op

Meer over mij

Ik ben Arina Evenhuis, 53 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn man en twee zoons. Ik heb Tienus altijd geholpen met de makelaardij, maar ik heb tussendoor ook nog een paar jaar gewerkt bij GGZ Drenthe als managementassistente. Sinds drie jaar werk ik weer volledig voor ons bedrijf.

Een aantal jaar geleden heb ik een tweejarige deeltijd opleiding gevolgd als Interieur Stylist. 
Woningen die een opfris beurt nodig hebben, knap ik op. Van verven en behangen tot het stylen van het huis.

Verder hou ik ook van sport. Om te kijken en zelf te doen. Ik hou van voetbal en Tienus en ik zijn dan ook vaak te vinden bij FC Emmen. Zelf zit ik op tennis en ik wandel en fiets graag. 

Neem contact met mij op