fbpx

Over ons

Wie is Makelaardij Emmen?

Ik ben Tienus Evenhuis en samen met mijn vrouw Arina zijn wij Makelaardij Emmen.
Wij zijn een klein kantoor en daar zit onze kracht in. Wij staan namelijk voor:

  • Aandacht en tijd voor jou – Omdat wij een klein kantoor zijn hebben we alle aandacht en tijd voor jou.
  • Persoonlijk contact – Wij houden van persoonlijk contact, we betrekken je er altijd bij voordat we een beslissing maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Nuchter –  Geen gladde praatjes, een chique pak aan of een luxe kantoor. Nee, wij staan met beide benen op de grond.
  • Een sparringspartner – Wij zijn iemand die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor je neemt en goed bereikbaar is. Ook in de avonden en in de weekenden zijn we bereikbaar.

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets, dat begrijpen we heel goed. Wij staan je dan ook graag bij in deze spannende periode. Heb je na een aantal jaren toch nog een vraag, dan staan we nog steeds voor je klaar.

Neem contact met ons op

Tienus Evenhuis NVM Makelaar & Taxateur
Arina Evenhuis Binnendienst & Interieur Stylist

Meer over mij

Ik ben Tienus Evenhuis, 55 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn vrouw en twee zoons. Na mijn beëdiging in 1995 heb ik een aantal jaren als makelaar in loondienst gewerkt. In 2000 ben ik gestart met een eigen makelaarskantoor: Makelaardij Emmen. Deels  vanuit huis in Meppen en deels vanuit het kantoor aan de Weerdingerstraat 249 te Emmen.

Voor mijn ontspanning speel ik toneel bij de plaatselijke toneelvereniging Toneka. Ik zit op tennis en biljarten en ik fiets graag samen met mijn zoons op de wielrenfiets.

Neem contact met mij op

Meer over mij

Ik ben Arina Evenhuis, 53 jaar en ik woon in Meppen (bij Zweeloo) samen met mijn man en twee zoons. Binnen ons makelaarskantoor ben ik werkzaam als medewerker Binnendienst en verricht allerlei hand- en spandiensten, veelal op administratief gebied. Ook verzorg ik de vastgoedstyling.

Daarnaast ben ik gediplomeerd Interieurstyliste en momenteel volg ik een deeltijdopleiding Binnenhuisarchitectuur.

Verder hou ik ook van sport. Om te kijken èn zelf te doen. Ik hou van voetbal en Tienus en ik zijn dan ook vaak te vinden bij FC Emmen. Zelf zit ik op tennis en ik wandel en fiets graag. 

Neem contact met mij op