Brinkmaten 2 Aalden

€ 375000 k.k.

Beschrijving

Vrijwel aan de rand van Aalden, aan rustig ‘hofje’ gelegen vrijstaand woonhuis met ruime garage op 480 m² eigen grond. De woning die in 1984 is gebouwd heeft een extra kamer op de begane grond die perfect als slaapkamer te gebruiken is, aansluitend aan deze kamer ligt een kleine doucheruimte (nu wasmachineruimte), deze ruimte kan eenvoudig worden vergroot. Er zijn hardhouten kozijnen gebruikt met dubbel glas en er is dak-, muur- en vloerisolatie (energielabel is C). Verder is de woning voorzien van centrale verwarming met radiatoren en een HR combiketel van 2010. Overigens biedt de ruime garage (3.30 x 7 meter) nog diverse gebruiksmogelijkheden, na isolatie kan het ook als extra woonruimte in gebruik worden genomen. De tuin en woning kennen een uitstekende bezonning. Aalden beschikt over diverse voorzieningen, zoals basisscholen, huisarts, warme bakker, supermarkt, snackbar, diverse horecagelegenheden en diverse sportverenigingen (voetbal, tennis, golf etc.). Overigens is de fraaie Drentse natuur, om te wandelen of te fietsen, altijd dichtbij. Daarnaast ligt de woning dicht aan de, onlangs tot mooiste wandelroute van Coevorden uitgeroepen, ‘Aalden Rondomme’.

Indeling:
begane grond: entree met toilet en toegang tot kelderkast, L-vormige tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeur, semi open keuken met keukenblok voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, (slaap-)kamer van 3,60 x 4 meter, bijkeuken/achteringang en kleine doucheruimte.
1e verdieping: 2 ruime slaapkamer waarvan 1 met vaste kastenwand en 1 met inloopberging, beide slaapkamers met bergruimte achter knieschotten, badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en toilet.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Impressie

Interesse?