Aelderstraat 43 Aalden

€ 397500 k.k.

Beschrijving

Heerlijk in de kom van het dorp met uitzicht naar ‘Oud Aalden’, ligt deze recent gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde garage op een ruime kavel van 770 m². Oorspronkelijk is deze woning van bouwjaar 1966 maar ruim 4 geleden is deze woning verbouwd en verbeterd. Nieuw: kunststof kozijnen met HR++ glas, dakisolatie, vloerisolatie, vloerverwarming, c.v. ketel, keuken en sanitaire voorzieningen, dakkapellen, nieuw elektra. Daarnaast is er een handig verlichtingssysteem toegepast met Philips Hue. De ruime garage biedt mogelijkheid voor extra kamer, of slaapkamer met doucheruimte. De ruime tuin biedt veel mogelijkheden (spelen, terrassen, extra schuurruimte, moestuin, fruitbomen etc.). Het energielabel is D, echter door eventueel spouwmuurisolatie toe te passen is een enegielabel C mogelijk.

Indeling: ruimte entree/hal met toilet, vaste kastruimte, meterkast en trapopgang, dubbele deur naar L-vormige woonkamer met open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), bijkeuken/achterentree, binnendoor naar de garage (25 m²).
1e verdieping: 3 slaapkamers (geen plafonds, open tot in de nok) waarvan 1 met kastenwand, badkamer met bad, douchehoek en 2 wastafels in meubel, op de overloop toegang tot toilet.
Vliering (boven de overloop).

Belangstelling? Maak een afspraak en kom kijken! Alleen kijken geeft de enige juiste indruk!

Kenmerken

Impressie

Interesse?