fbpx

Veentiesweg 2 Meppen

Veentiesweg 2 Meppen

Veentiesweg 2 Meppen

Veentiesweg 2, 7855PW Meppen

Verkocht

€ 389.000 k.k.

Woning ID :

 Geen

Delen

Toegevoegd aan Favorieten

Favorite

Print

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Oppervlakte

706

Beschrijving

Direct aan de bossen van Meppen gelegen, gemoderniseerd, royaal, vrijstaand en levensloopbestendig woonhuis op een kavel van ruim 700 m². Vanaf het erf stapt u direct op het zandpad dat de bossen in loopt. Kijk niet gek op als u oog in oog komt te staan met bijvoorbeeld een ree, het is realiteit! De woning is van bouwjaar 1982 maar vanaf 2012 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. De badkamer op de verdieping is nog maar 3 jaar oud! Recent zijn ook de kunststof kozijnen op de verdieping. Rondom de woning ligt een fraaie siertuin (getekend door Wilfried Reuvers en aangelegd door de hoveniers van Koudenburg). Te weinig grond?, direct naast de woning ligt nog weiland geschikt voor het houden van paarden of schapen (hier mag niet gebouwd worden!).

Indeling:
begane grond: hal met toilet, slaapkamer, badkamer (nog te moderniseren), woonkamer met aansluiting voor houtkachel en deuren naar buiten, open woonkeuken met luxe keuken in hoekopstelling, bijkeuken, zijentree met toegang tot de voormalige garage (kan ook 2e wooneenheid worden in combinatie met de zolder er boven).
1e verdieping: 2 ruime slaapkamers (kamer extra behoort tot de mogelijkheden) met vaste kasten, ruime badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.
Vliering.

Kom kijken, dit geeft de enige juiste indruk!

Locatie op de kaart

Vergelijkbare woningen