VERKOCHT Paardelandsdrift 22 Aalden

€ 325000 k.k.

Beschrijving

Bijna aan de rand van het fraaie Aalden gelegen vrijstaand woonhuis met slaapkamer en doucheruimte op de begane grond en met aangebouwde garage met kap. Het woonhuis van bouwjaar 1985 is gelegen op een kavel van 459 m² eigen grond. De woning is voorzien van dubbel glas, dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. Modernisering is gewenst. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers biedt de woning ook voldoende ruimte voor een gezin. Aalden beschikt over winkels (supermarkt, bakker), horeca, diverse sportmogelijkheden en basisscholen. Daarnaast zijn er goede (ook via de bus) verbindingen richting Emmen, Assen en Hoogeveen. En de fraaie natuur is altijd dichtbij.

Indeling:
begane grond: hal met toilet, woonkamer, dichte keuken met tamelijk eenvoudig keukenblok (te vervangen), ruime bijkeuken/achterhal met toegang tot slaapkamer en doucheruimte, binnendoor via de bijkeuken naar de garage (waarboven grote bergzolder).
1e verdieping: 3 slaapkamers (via 1 van de slaapkamers kan een verbinding worden gemaakt met de zolder boven de garage), 2e doucheruimte.
Vliering: bereikbaar via vlizotrap.

Kenmerken

Impressie

Interesse?