fbpx

Huis kopen

Een huis kopen: hoe werkt dat nu eigenlijk?

Een huis kopen is niet zomaar iets. Het is misschien wel de meest waardevolle aankoop in uw leven. Bij het kopen van een huis is het dan ook verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Makelaardij Emmen helpt u graag bij het kopen van uw nieuwe huis.

De verkopende partij heeft bijna altijd een verkoopmakelaar ingeschakeld. Deze makelaar handelt naar de belangen van de verkoper en dus niet die van u, als koper. Daarom is het goed om Makelaardij Emmen als aankoopmakelaar in te schakelen.
Wij handelen zakelijk en professioneel en wij zijn niet emotioneel betrokken bij een aankoop. Kortom, wij kijken bij het kopen van een huis alleen naar uw belangen

Al een huis gevonden?

Misschien heeft u uw oog al laten vallen op een mooie vrijstaande woning of appartement. Als u zelf tot aankoop van het huis overgaat is de kans aanwezig dat u teveel betaalt omdat u door emoties wordt beïnvloed en hierdoor andere belangrijke zaken over het hoofd ziet.
Na de bezichtiging nemen we samen met u de plus- en minpunten van het huis door. Bent u nog steeds enthousiast, dan doen we onze uiterste best om het huis voor een zo scherp mogelijk bedrag voor u aan te kopen. Uiteraard alles in goed, gezamenlijk overleg.

Tienus Evenhuis van Makelaardij Emmen bespaart u tijd, zorgen en geld.

Neem contact met ons op