fbpx

Huis kopen

Een huis kopen: als aankoopmakelaar begeleiden we je graag!

Een huis kopen is niet zomaar iets. Het is misschien wel de meest waardevolle aankoop in je leven. Bij het kopen van een huis is het dan ook verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Makelaardij Emmen helpt je graag bij het kopen van jouw nieuwe huis.

De verkopende partij heeft bijna altijd een verkoopmakelaar ingeschakeld. Deze makelaar handelt naar de belangen van de verkoper en dus niet die van jouw, als koper. Daarom is het goed om Makelaardij Emmen als aankoopmakelaar in te schakelen.
Wij handelen zakelijk en professioneel en wij zijn niet emotioneel betrokken bij een aankoop. Kortom, wij kijken bij het kopen van een huis alleen naar jouw belangen.

Al een huis gevonden?

Misschien heb je je oog al laten vallen op een mooie vrijstaande woning of appartement. Als je zelf tot aankoop van het huis overgaat is de kans aanwezig dat je teveel betaalt omdat je door emoties wordt beïnvloed en hierdoor andere belangrijke zaken over het hoofd ziet.
Na de bezichtiging nemen we samen met jouw de plus- en minpunten van het huis door. Ben je nog steeds enthousiast, dan doen we onze uiterste best om het huis voor een zo scherp mogelijk bedrag voor je aan te kopen. Uiteraard alles in goed, gezamenlijk overleg.

Tienus Evenhuis van Makelaardij Emmen bespaart je tijd, zorgen en geld.

Neem contact met ons op